QlikView

Med QlikView kan du snabbt utveckla och leverera interaktiva program och instrumentpaneler för guidad analys. QlikView och den revolutionerande associativa motorn det bygger på har i grunden förändrat hur organisationer använder data, och nu kan fler personer än någonsin utnyttja BI.

Om du inte har använt QlikView förut kan du börja här: Komma igång med QlikView.

Arbeta med QlikView

Lär dig hur du skapar och bygger QlikView-dokument för att analysera dina data, och hur du förbereder dem så att andra kan använda dem.

Visa alla hjälpavsnitt

Driftsättning QlikView

Hitta information om hur du planerar och rullar ut QlikView Server, till exempel hur du installerar, uppgraderar och skapar backuper.

Planera en driftsättning

Installation

Visa alla hjälpavsnitt (endast på engelska)

Administrera QlikView

Hitta information om hur du konfigurerar och hanterar en QlikView-plats med hjälp av QlikView Hanteringskonsol (QMC).

System och status

Användare

Visa alla hjälpavsnitt (endast på engelska)

Utöka med QlikView-API:erna

QlikView kan utökas på flera olika sätt. Du kan skapa din egen dataanslutning med QVX SDK, och skapa komplement, kombinationsprogram och Windows-program.

Visa alla hjälpavsnitt