App-eigenschappen beheren

Uw Qlik Sense-beheerder kan in QMC aangepaste eigenschappen maken voor apps.

Deze eigenschappen kunnen worden ingezet voor taken zoals het opstellen van een distributiebeleid waarmee toegang tot de apps wordt beperkt. Een beheerder kan een aangepaste eigenschap maken voor gebruikers of groepen en vervolgens de namen van de gebruikers of de naam van de groep als waarde toevoegen aan de eigenschap. U kunt deze aangepaste eigenschappen en de specifieke waarden van deze eigenschappen toepassen op apps in Werk, in streams en op apps die u publiceert of verplaatst.

Informatie

U kunt ook app-eigenschappen instellen voor een niet-gepubliceerde app, maar deze worden mogelijk niet toegepast, afhankelijk van de ingestelde aangepaste eigenschappen die door uw Qlik Sense-beheerder worden bepaald.

U kunt de app-eigenschappen weergeven in het dialoogvenster Eigenschappen beheren en bij de app-details.

1. Klik in de hub met de rechtermuisknop op een app en selecteer Eigenschappen beheren.

U kunt Eigenschappen beheren ook openen vanuit de app-details. Klik in een app op Info en vervolgens op Beheren.

2. Voer een van de volgende handelingen uit:

• Selecteer een app-eigenschap als u eigenschappen wilt toevoegen aan uw app en selecteer vervolgens de waarden van die eigenschap.

U kunt waarden opzoeken

• Klik op Cancel bij de waarde van een eigenschap om de app-eigenschap te verwijderen.
  3. Klik op Toepassen.