Variabelendialoogvenster

Definieer variabelen om statische waarden of berekeningen op te slaan. Wijzigingen die worden aangebracht in de variabele worden overal toegepast in de app waar de variabele wordt gebruikt.

Klik op Variabelen Variabelen in het bedrijfsmiddelenvenster om het variabelendialoogvenster te openen. De bewerkingsmodus moet zijn ingeschakeld.

U kunt variabelen ook definiëren in het load-script met de editor voor het laden van gegevens. U kunt de waarde van variabelen instellen met de instructies Let of Set in het load-script voor gegevens. Variabelen die worden toegevoegd in het load-script, worden gemarkeerd met naast de naam in het variabelendialoogvenster.

U kunt naar de variabelen zoeken op naam of tags door op Filteren te klikken.

Variabelendialoogvenster

Zie: