QlikView 12

Met QlikView 12 kunt u snel interactieve toepassingen en dashboards voor begeleide analyses ontwikkelen en beschikbaar stellen. QlikView 12 en de baanbrekende associatieve engine waarop het programma is gebouwd, hebben de manier waarop organisaties gegevens gebruiken radicaal veranderd. Meer mensen dan ooit tevoren hebben nu de beschikking over BI.

Als QlikView 12 nieuw voor u is, kunt u hier beginnen: Aan de slag met QlikView 12.

QlikView 12 gebruiken

Leer hoe u QlikView 12-documenten voor het analyseren van uw gegevens maakt en samenstelt en hoe u deze voorbereidt zodat anderen ze kunnen gebruiken.

Alle Help-onderwerpen bekijken

QlikView 12 implementeren

Vind informatie over het plannen en implementeren van QlikView Server, met inbegrip van de installatie, upgrades en back-ups.

Een implementatie plannen

Installatie

Alle Help-onderwerpen bekijken (alleen in het Engels)

QlikView 12 beheren

Vind informatie over het configureren en beheren van een QlikView 12-site via de QlikView Beheerconsole (QMC).

Systeem en status

Gebruikers

Alle Help-onderwerpen bekijken (alleen in het Engels)

Uitbreiden met de QlikView 12-API’s

QlikView 12 is op veel verschillende manieren uit te breiden. U kunt uw eigen gegevensconnector maken met de QVX SDK en uitbreidingen, mashups en Windows-toepassingen bouwen.

Alle Help-onderwerpen bekijken