Göra urval i teckenförklaringen

Du kan klicka på vilket element som helst i teckenförklaringen för att välja de associerade värdena, förutom det element som representerar Övriga.

Anteckning om informationGöra val i teckenförklaringen är inte tillgängligt i en visualisering när du färglägger efter uttryck.
Cirkeldiagram med avsnitten Norden, Tyskland och Storbritannien valda, genom urval med teckenförklaring.

Pie chart with three sectors selected.