De titel en beschrijving van een app wijzigen

U kunt de titel en beschrijving van uw apps wijzigen. Bij het maken van een nieuwe app, wordt de naam van de app als titel gebruikt. Als u de titel wijzigt, verandert de naam van de app niet.

Doe het volgende:

1. Klik in het app-overzicht op Edit in het informatiegebied van de app.
  2. Bewerk Titel en Beschrijving.
  3. Klik op Vinkje om het bewerken te beëindigen.

Uw wijzigingen worden opgeslagen.

InformatieU kunt alleen de titel en beschrijving van een niet-gepubliceerde app wijzigen.
TipU kunt het detailgebied van de app openen of sluiten door op de app-naam in de navigatiebalk te klikken.