De miniatuur van een app wijzigen

U kunt de standaardminiatuur van een app vervangen door een andere miniatuur om het onderscheid tussen apps in de hub te vergemakkelijken. U kunt een van de standaardafbeeldingen of een eigen afbeelding gebruiken.

1. Klik in het app-overzicht op Edit in het informatiegebied van de app.
  2. Klik op Afbeelding in de standaardminiatuur.

De Mediabibliotheek wordt geopend.

3. Klik op een map in de mediabibliotheek, bijvoorbeeld In app of Standaard.
  4. Selecteer de afbeelding die u wilt gebruiken als miniatuur voor de app en klik op Invoegen.
  5. Klik op Vinkje om het bewerken te beëindigen.

De afbeelding die u hebt geselecteerd wordt nu gebruikt als miniatuur voor de app.

TipDe optimale hoogte/breedteverhouding van een miniatuur is 8:5 (breedte:hoogte).

De volgende indelingen worden ondersteund: .png, .jpg, .jpeg en .gif.

Voor Qlik Sense: U kunt afbeeldingen uploaden in de map In app in de mediabibliotheek. U moet de Qlik Management Console gebruiken om afbeeldingen naar de standaardmap te uploaden.

Voor Qlik Sense Desktop: U kunt afbeeldingen in de volgende map op uw computer plaatsen: C:\Users\<user>\Documents\Qlik\Sense\Content\Default. De afbeeldingen zijn beschikbaar in de map Standaard in de mediabibliotheek. Als u een app tussen installaties verplaatst, worden de afbeeldingen die u in de app gebruikt gezamenlijk met de app in het qvf-bestand opgeslagen. Als u de app op een nieuw locatie opent, kunt u de afbeeldingen vinden in de map In app in de mediabibliotheek van de app.

InformatieU kunt alleen de miniatuur van een niet-gepubliceerde app wijzigen.
TipU kunt het detailgebied van de app openen of sluiten door op de app-naam in de navigatiebalk te klikken.