Logische modellen aanpassen voor Insight Advisor

Met bedrijfslogica kunt u aanpassen hoe Insight Advisor uw app-gegevens interpreteert wanneer u analyses op basis van query's genereert.

Bedrijfslogica definieert hoe Insight Advisor uw gegevens interpreteert en omgaat met alternatieve termen voor waarden in uw gegevensmodel:

• Insight Advisor Zoeken

• Analysetypen van Insight Advisor

• Insight Advisor Chat

• Associative Insights

Insight AdvisorInsightsInsight Advisor maakt gebruik van Qlik cognitive engine en de geleerde precedenten om de relaties en het gebruik van velden in uw gegevensmodel te begrijpen. U kunt eventueel ook het logische model aanpassen dat Insight Advisor gebruikt voor een app. U kunt woordenlijsten aan uw bedrijfslogica toevoegen die Insight Advisor helpen om te gaan met mogelijke alternatieve terminologie van gebruikers bij het uitvoeren van zoekopdrachten voor Insight Advisor.

U kunt de volgende onderdelen van bedrijfslogica aanpassen in Qlik Sense:

Opties voor Bedrijfslogica zijn beschikbaar in het tabblad Voorbereiden.

Vanaf augustus 2022 wordt Insight Advisor, inclusief bedrijfslogica, niet langer ondersteund door Qlik Sense Desktop. In november 2022 wordt Insight Advisor bijgewerkt voor een nieuwe ervaring. Dit is alleen beschikbaar voor Qlik Sense Enterprise on Windows. Gebruikers die Insight Advisor en bedrijfslogica voor Qlik Sense Desktop willen blijven gebruiken, moeten de update van augustus 2022 niet uitvoeren.