Selecties in tabellen

U kunt selecties maken in een tabel door in de dimensiekolommen te klikken of te tekenen.

Metingswaarden kunnen niet worden geselecteerd. Als u een selectie maakt, zijn het altijd de dimensiewaarden die u selecteert. U kunt telkens slechts selecties maken in één kolom tegelijk.

Tabel met drie geselecteerde velden in de dimensie Customer (Klant).

Table with selected fields in a dimension.

U heft de selectie van een rij op door erop te klikken. Klik om een selectie te bevestigen Checkmark of klik naast de visualisatie. U kunt ook op Enter drukken. Klik om te annuleren Cancel of druk op Esc. Als u bevestigt, wordt de selectie doorgevoerd in alle aan de tabel gekoppelde visualisaties.

U kunt geen dimensiewaarden selecteren die null zijn. Null-waarden in een tabel worden weergegeven als streepjes (-). Rijen zonder geldige dimensiewaarden worden niet opgenomen in de selectie.