Bladwijzers toevoegen aan een dia

Via de werkbalk voor tekstopmaak is er een koppelingsoptie waarmee u bladwijzers kunt toevoegen binnen in een tekstobject.

Bladwijzers toevoegen

U kunt een tekstalinea markeren en gebruiken als een bladwijzer.

Doe het volgende:

1. Dubbelklik in de presentatieweergave op het tekstobject waaraan u de bladwijzer wilt toevoegen.

De werkbalk voor tekstopmaak wordt weergegeven.

2. Selecteer de tekstalinea die u wilt gebruiken als een bladwijzer.

3. Klik op Gekoppeld object.

Er wordt een dialoogvenster geopend.

4. Klik rechts op Bladwijzers en selecteer een bladwijzer in de lijst.
  5. Klik buiten de tekst.

De bladwijzer wordt toegevoegd.