Een dia maken

In deze sectie leert u hoe u dia's kunt toevoegen aan een presentatie en hoe u vanuit verschillende bronnen gegevens aan uw dia's kunt toevoegen.

Een dia toevoegen aan een presentatie

U kunt uw presentatie uitbreiden door er een of meer dia's aan toe te voegen.

Doe het volgende:

1. Klik vanuit het app-overzicht of de werkbladweergave op Presentatiemodus Presentaties.

2. Klik op de presentatie waaraan u de dia wilt toevoegen.

De presentatie wordt geopend in de presentatieweergave, met miniaturen van de dia's in de tijdlijn van de presentatie.

3. Klik in de tijdlijn van de presentatie op Nieuwe maken.

Er wordt een nieuwe dia toegevoegd. U kunt nu inhoud aan de dia toevoegen, zoals snapshots.

Een snapshot toevoegen aan een dia

U kunt vanuit uw Snapshot-bibliotheek snapshots toevoegen aan een dia.

Doe het volgende:

1. Klik in de presentatieweergave op Snapshot in het venster met presentatiehulpmiddelen.

De Snapshot-bibliotheek wordt geopend. Met behulp van de tijdstempel en eventuele aantekeningen kunt u de snapshots van elkaar onderscheiden.

2. Zoek de snapshot die u wilt toevoegen en sleep deze op de dia.

De snapshot wordt uitgelijnd op het raster. U kunt deze verplaatsen met de pijltoetsen van het toetsenbord.

De snapshot wordt op de dia geplaatst.

Een werkblad met live-gegevens toevoegen aan een dia

Het is mogelijk om werkbladen met live-gegevens aan een presentatiedia toe te voegen. Wanneer u een werkblad met live-gegevens aan een presentatiedia toevoegt, worden de huidige selecties van de app voor het geselecteerde werkblad opgeslagen. Telkens wanneer een werkblad met live-gegevens in een presentatie wordt bekeken, worden deze selecties toegepast.

Doe het volgende:

1. Klik in de presentatieweergave op App-objecten in het venster met presentatiehulpmiddelen.

Er wordt een dialoogvenster geopend.

2. Klik op het werkblad dat u in de presentatie wilt gebruiken.

Het werkblad met live-gegevens wordt aan een nieuwe dia toegevoegd.