Variabelen voor getalinterpretatie

Variabelen voor getalinterpretatie worden door het systeem vastgesteld. De variabelen staan aan het begin van het load-script en passen instellingen voor de getalnotatie toe op het moment dat het script wordt uitgevoerd. Ze kunnen worden verwijderd, bewerkt of gedupliceerd.

Variabelen voor getalinterpretatie worden automatisch gegenereerd volgens de huidige landinstellingen van het besturingssysteem wanneer een nieuwe app wordt gemaakt. In Qlik Sense Desktop is dit afhankelijk van de instellingen van het besturingssysteem van de computer. In Qlik Sense is dit op basis van de instellingen van het besturingssysteem van de server waarop Qlik Sense is geïnstalleerd. Als de Qlik Sense-server die u gebruikt is ingesteld op Zweden, gebruikt de editor voor laden van gegevens de Zweedse landinstellingen voor datums, tijd en valuta. Deze landinstellingen voor indelingen zijn niet gerelateerd aan de taal die wordt weergegeven in de gebruikersinterface van Qlik Sense. Qlik Sense wordt weergegeven in dezelfde taal als de browser die u gebruikt.

Valutanotatie

Getalnotatie

Tijdnotatie