Publiceren in Qlik Sense Enterprise-streams voor Qlik Sense Mobile Client Managed

Qlik Sense-apps en mashups die via Qlik Sense Enterprise in een stream zijn gepubliceerd, kunnen in de Qlik Sense Mobile Client Managed-app worden bekeken.

Gebruikers die de Qlik Sense Mobile Client Managed-app hebben geïnstalleerd, kunnen de Qlik Sense-app in de stream gebruiken als zij de juiste toegangsbevoegdheden hebben.

Qlik Sense-apps worden meestal ontwikkeld in een webbrowser die met een Qlik Sense Enterprise-server is verbonden. Wanneer uw Qlik Sense-beheerder een app of mashup publiceert, wordt deze ook beschikbaar in de Qlik Sense Mobile Client Managed-app. Qlik Sense November 2018 is vereist voor toegang tot mashups vanuit de Qlik Sense Mobile Client Managed-app.

Uw beheerder bepaalt de toegangsbevoegdheden in de QMC. Daarnaast kan de beheerder bepalen of een Qlik Sense-app kan worden gedownload vanuit de stream in de Qlik Sense Mobile Client Managed-app. Als u Qlik Sense downloadt, is de app ook offline beschikbaar.

Het is niet nodig om de Qlik Sense Mobile Client Managed-app te installeren om voor de mobiele app te kunnen publiceren. Het is echter raadzaam om alle Qlik Sense-apps in de mobiele app te testen als de apps hier gebruikt gaan worden.

Zie: Publiceren in Qlik Sense Enterprise-streams

Zie: Apps ontwikkelen voor de Qlik Sense Mobile Client Managed-app