Apps ontwikkelen voor de Qlik Sense Mobile Client Managed-app

Gebruik de Qlik Sense Mobile Client Managed-app om Qlik Sense-apps die zijn ontwikkeld in Qlik Sense Enterprise te downloaden en te openen. Neem de onderstaande informatie in beschouwing wanneer u een app voor de Qlik Sense Mobile Client Managed-app ontwikkelt of aanpast.

Deze documentatie is ook van toepassing op de Qlik Sense Mobile for BlackBerry-app. Qlik Sense Mobile for BlackBerry is de Qlik Sense Mobile Client Managed-toepassing die op iOS wordt uitgevoerd en is geïntegreerd met het BlackBerry Dynamics-platform.

InformatieDe functionaliteit voor het ontwikkelen van Qlik Sense-apps met Qlik Sense Mobile Client Managed is beperkt.
InformatieVoor de ontwikkeling van een app moet u verbinding maken met een server en in de online versie van de app werken.

Complexiteit en grootte van de app

Bedenk hoe groot en complex u de app wilt maken. De Qlik Sense Mobile Client Managed-app wordt uitgevoerd op een apparaat met aanzienlijk minder vermogen en minder beschikbaar geheugen dan computers die via een webbrowser verbinding maken met een Qlik Sense Enterprise-server.

Het is raadzaam om de app uitgebreid te testen in de Qlik Sense Mobile Client Managed-app voordat u deze voor gebruikers van de app publiceert. Voer tests uit op een apparaat met systeemspecificaties die overeenkomen met die van uw app-gebruikers. De tests moeten onder andere het volgende controleren:

• De app downloaden
  • De app openen
  • Selecties maken in de gegevens

Als het downloaden van een Qlik Sense-app wordt gevraagd door de server, en als de app niet binnen 90 seconden kan worden gedownload, wordt de download afgebroken.

Uitbreidingen

U kunt uitbreidingen gebruiken in uw Qlik Sense-app. De uitbreidingen worden samen met de app op het mobiele apparaat gedownload.

Uitbreidingen waarvoor toegang tot onlinebronnen vereist is, werken niet als er geen netwerkverbinding is. Als er een netwerkverbinding is, werken de uitbreidingen als de app online of offline wordt gebruikt.

Beperkingen

• Uitbreidingen aan de serverzijde worden niet ondersteund.
  • Sectietoegang

U kunt sectietoegang gebruiken om te bepalen welke gegevens beschikbaar zijn voor de gebruiker. Als de gegevens dynamisch worden verminderd, moet de gebruiker nog steeds de volledige app downloaden.

Gegevensbeveiliging beheren met Section Access

Informatie

Als u de app voor uzelf hebt vergrendeld nadat u de sectietoegang hebt ingesteld in Qlik Sense Mobile Client Managed, kunt u de app zonder gegevens in een browser openen en vervolgens de toegangssectie in het load-script voor gegevens bewerken. Hiervoor moet u gemachtigd zijn om het load-script voor gegevens te bewerken en opnieuw te kunnen laden.

Een app zonder gegevens openen

Beperkingen

Qlik Sense Mobile Client Managed ondersteunt het gebruik van OMIT niet.