Menu voor lang aanraken op apparaten met aanraakscherm

Als u op een apparaat of computer met aanraakscherm werkt, kunt u een visualisatie lang aanraken om een optiemenu te openen.

U kunt aanraakondersteuning in het algemene menu in- en uitschakelen (Navigation).

Menu-opties kunnen verschillend zijn, afhankelijk van:

• Of u diagrammen in een app bewerkt of analyseert (bekijkt).
  • Het diagramtype.
  • De machtigingen die uw beheerder aan u heeft toegewezen.
Het optiemenu wordt geopend als u een visualisatie lang aanraakt.

Snelmenu Aanraakfunctie.

• MeerSnelmenu: Gegevens weergeven, Delen of Downloaden als
  • pictogram volledig scherm volledig scherm
  • Besturingselementen Verkenningsmenu
  • Snapshot Snapshot
  • Snapshot-bibliotheek Snapshot-bibliotheek
  • Gekoppeld object Opslaan als een masteritem of koppeling met een masteritem ongedaan maken (niet getoond)