De selecties bewerken

U kunt selecties wijzigen tijdens de gegevensanalyse. U kunt de selecties wijzigen op de werkbalk met selecties.

Doe het volgende:

1. Schakel over naar de werkbladweergave.

2. Klik op de werkbalk met selecties boven het werkblad op de selectie die u wilt bewerken.

Er wordt een pop-upvenster met de selecties weergegeven.

3. Selecteer in het pop-upvenster de waarden die u wilt toevoegen of wissen.

U kunt uw selecties doorzoeken en filteren met behulp van de speciale tekens, operatoren, jokertekens en methoden die worden beschreven in Selecties of visualisaties doorzoeken.

4. Bevestig uw selectie.

De selectie wordt bijgewerkt.