Använda Qlik-tillägget för Microsoft Excel

När du eller din administratör har lagt till och installerat Qlik-tillägget förMicrosoft Excel för din organisation kan du aktivera det och börja använda det för att bygga din rapportmall.

Använd tillägget för att utveckla rapportmallar som du laddar upp till Qlik Sense-appar för att styra utdata för tabellrapportuppgifter.

Komma igång

Innan du börjar bygga din mall lär du dig om krav för att arbeta med tillägget och grundläggande åtgärder som du kan behöva utföra.

Se Komma igång med att använda Qlik-tillägget för Microsoft Excel.

Utveckla rapportmallsinnehåll

Se följande hjälpämnen för information om hur du får bästa möjliga resultat när du utvecklar dina rapportmallar: