Acties ongedaan maken en opnieuw uitvoeren

Als u bewerkingen uitvoert in een werkbladweergave of presentatieweergave, kunt u uw handelingen ongedaan maken of opnieuw uitvoeren door te klikken op Ongedaan maken en Opnieuw, of door de sneltoetsen Ctrl + Z en Ctrl + Y te gebruiken.

In werkbladweergave

Als u werkt in een werkbladweergave, wordt het logboek met handelingen in de volgende gevallen gewist:

• U verlaat het werkblad waarin u op dat moment werkt.
  • U brengt wijzigingen aan in het bedrijfsmiddelenvenster.

In presentatieweergave

Als u werkt in een presentatieweergave, wordt het logboek met handelingen in de volgende gevallen gewist:

• U verlaat de presentatieweergave.
  • U activeert de afspeelmodus voor de gegevenspresentatie.
  • U gaat naar de werkbladweergave via de optie Naar bron gaan in het snelmenu.
WaarschuwingHandelingen die betrekking hebben op effecten, worden niet toegevoegd aan het logboek met handelingen. Als u een effect hebt toegevoegd, wordt dit niet verwijderd als u hierna op Ongedaan maken klikt (u kunt het effect verwijderen met het snelmenu van het snapshot).