Werkbladen uit de openbare werkbladen van een app verwijderen

U kunt zowel de openbare werkbladen die oorspronkelijk in de app zijn gevoegd als de openbare basiswerkbladen die later zijn goedgekeurd en toegevoegd uit een app verwijderen.

Wanneer u een openbaar werkblad verwijdert, wordt dit verplaatst naar de sectie Gepubliceerd door mij van de app als het werkblad door u was gepubliceerd of naar de sectie Community als het was gepubliceerd door een andere gebruiker. Als het werkblad eigendom was van een andere gebruiker, worden zij weer de eigenaar. Wanneer een werkblad uit de openbare werkbladen wordt verwijderd, wordt deze niet toegevoegd als de app wordt gedupliceerd of geëxporteerd.

• Klik in de app met de rechtermuisknop op het basiswerkblad en selecteer Goedkeuring ongedaan maken.

Het werkblad wordt vervolgens verplaatst naar de sectie Gepubliceerd door mij of de sectie Community.

TipU kunt ook een werkblad in de werkbladweergave verwijderen door op list te klikken en Goedkeuring ongedaan maken te selecteren of door met de rechtermuisknop te klikken op een werkblad in de werkbladnavigator.