Presentaties toevoegen aan de openbare presentaties van een app

U kunt gepubliceerde presentaties goedkeuren, zowel gepubliceerde presentaties waarvan u eigenaar bent en gemeenschappelijke presentaties, om ze toe te voegen aan de openbare presentaties van de app.

Presentaties die aan openbare presentaties zijn toegevoegd, worden opgenomen wanneer een app wordt gedupliceerd of geëxporteerd, in tegenstelling tot gepubliceerde presentaties. Door presentaties aan uw openbare presentaties toe te voegen kunt u gezamenlijk de openbare presentaties van uw app ontwikkelen.

• Klik in uw app met de rechtermuisknop op een presentatie van de community of op een presentatie die u zelf hebt gepubliceerd en selecteer Goedkeuren.

De presentatie is nu toegevoegd aan de openbare presentaties van de app.

TipU kunt presentaties ook toevoegen in de presentatieweergave door op  te klikken en Goedkeuren te selecteren of door met de rechtermuisknop te klikken op een presentatie in de presentatienavigator.