Koppelingen naar bladwijzers kopiëren in gepubliceerde apps

U kunt koppelingen naar bladwijzers aanmaken en delen in Openbaar of Community. Om een koppeling naar een bladwijzer te kopiëren klikt u met de rechtermuisknop op een bladwijzer en selecteert Koppeling kopiëren. Door middel van de koppeling gaan gebruikers naar de app en wordt de bladwijzer toegepast. De koppeling werkt alleen voor gebruikers die toegangsrechten tot de app hebben.