Versies van Qlik Sense vergelijken

Er zijn enkele verschillen tussen Qlik Sense Desktop en Qlik Sense Enterprise:

• U kunt Qlik Sense Desktopalleen uitvoeren op uw lokale Windows-computer. Het gebruik van meerdere schermen of bijvoorbeeld tablets wordt niet ondersteund.
  • Apps kunnen niet in Qlik Sense Desktop worden gepubliceerd. Daarom wordt geen ondersteuning voor streams geboden.
  • De beveiligingsfunctionaliteit wordt niet ondersteund in Qlik Sense Desktop.
  • Er is geen functie voor automatisch opslaan in Qlik Sense Desktop. U dient uw werk handmatig op te slaan door in de werkbalk op Opslaan te klikken. De app wordt automatisch opgeslagen als het script opnieuw wordt geladen.
  • Het dupliceren van apps wordt niet ondersteund in Qlik Sense Desktop.
  • Qlik Sense Desktop wordt uitgevoerd in de taal van uw besturingssysteem en deze taal kan niet worden gewijzigd.
  • Dynamische weergaven worden niet ondersteund in Qlik Sense Desktop.