Een visualisatie maken met behulp van een aangepast object

U kunt uw apps verbeteren met aangepaste objecten.

De volgende aangepaste objecten zijn beschikbaar:

U kunt aangepaste objecten onder Uitbreiding Aangepaste objecten in het bedrijfsmiddelenvenster vinden wanneer u een werkblad bewerkt.

U kunt uw eigen visualisatie-uitbreidingen bouwen in de Dev Hub.

Een aangepast object toevoegen aan het werkblad

U start het maken van een visualisatie door een visualisatie-uitbreiding op een werkblad te slepen.

1. Klik op Edit Werkblad bewerken op de werkbalk.

2. Klik op Uitbreiding in het deelvenster aan de linkerkant om aangepaste objecten uit te vouwen.
  3. Sleep een visualisatie-uitbreiding op het werkblad.

U kunt het neerzetten op een lege plek op het werkblad, een bestaande visualisatie in tweeën splitsen of een bestaande visualisatie vervangen.

TipAls u dubbelklikt op een aangepast object, wordt dit direct toegevoegd aan het werkblad.
  4. Wijzig de vereiste instellingen voor de aangepaste object in het eigenschappenvenster. De vereiste instellingen worden gedefinieerd door de ontwikkelaar van de uitbreiding. Dit kunnen dimensies, metingen of andere instellingen zijn.

U hebt nu een complete visualisatie die u kunt gaan gebruiken bij het verkennen van de gegevens in de app.