Publicatie van bladwijzers ongedaan maken

U kunt een bladwijzer die u hebt gepubliceerd niet langer beschikbaar stellen aan anderen, door de publicatie ervan ongedaan te maken.

1. Klik in het app-overzicht op Bookmark om de bladwijzers te bekijken.

2. Zoek de gepubliceerde bladwijzer onder Gepubliceerd door mij.
  3. Klik met de rechtermuisknop op de bladwijzer en selecteer Publicatie ongedaan maken.

Het dialoogvenster Publicatie van bladwijzer ongedaan maken wordt weergegeven.

4. Klik op Publicatie ongedaan maken.

De publicatie van de bladwijzer wordt ongedaan gemaakt en deze wordt verplaatst van Gepubliceerd door mij naar Mijn bladwijzers.

De bladwijzer is niet langer beschikbaar voor andere gebruikers van de app.

TipBovendien kunt u de publicatie van een bladwijzer in de werkbladweergave ongedaan maken door met de rechtermuisknop te klikken op een bladwijzer in Bladwijzers.