Werken met de Qlik Sense Mobile Client Managed-app

Gebruik de Qlik Sense Mobile Client Managed-app om Qlik Sense-apps te openen en gebruiken die uw beheerder voor u beschikbaar heeft gemaakt op een Qlik Sense Enterprise-server. Download apps op uw apparaat om ze te allen tijde te kunnen openen, met of zonder internetverbinding.

Deze documentatie is ook van toepassing op de Qlik Sense Mobile for BlackBerry-app. Qlik Sense Mobile for BlackBerry is de Qlik Sense Mobile Client Managed-toepassing die op iOS wordt uitgevoerd en is geïntegreerd met het BlackBerry Dynamics-platform.

Normaliter worden Qlik Sense-apps met u gedeeld in uw streams, waarin u ze kunt downloaden en offline kunt gebruiken. Apps die u downloadt en offline opent, zijn beschikbaar voor interacties. U kunt selecties uitvoeren in de gegevens, maar de apps kunnen niet verder worden ontwikkeld of worden opgeslagen.

InformatieDe Qlik Sense Mobile Client Managed-app gebruikt Wi-Fi indien beschikbaar. Als er geen Wi-Fi beschikbaar is, maakt de app gebruik van mobiele gegevens. Schakel mobiel dataverkeer uit op uw apparaat als u de mobiele app gebruikt en u geen mobiel dataverkeer wilt gebruiken voor de app.

Met de Qlik Sense Mobile Client Managed-app kunt u ook Qlik Sense-mashups weergeven die uw beheerder voor u beschikbaar heeft gemaakt op een Qlik Sense Enterprise-server. Qlik Sense-mashups kunt u niet downloaden en offline openen. U kunt selecties maken in de gegevens, maar u kunt de mashup niet aanpassen.

InformatieHet gebruik van Qlik Sense mashups wordt niet ondersteund in de Qlik Sense Mobile for BlackBerry-app.

Best practices voor het werken met de Qlik Sense Mobile Client Managed-app

Volg deze eenvoudige stappen om ervoor te zorgen dat u Qlik Sense-apps offline kunt openen en gebruiken.

• Download een app en test deze in de offlinemodus om te controleren of deze naar verwachting functioneert voordat u de app nodig hebt in een belangrijke situatie waarin u geen verbinding kan maken met een server.
  • U kunt de app in de offlinemodus testen door de vliegtuigmodus in te schakelen op uw apparaat of door op een andere manier de verbinding met de server te verbreken. U wordt in de Qlik Sense Mobile Client Managed-app geïnformeerd wanneer de verbinding met de server is verbroken.
  • Als u de mobiele app gedurende langere tijd offline wilt gebruiken, meldt u zich aan bij uw Qlik Sense Enterprise om de timer voor offlinegebruik opnieuw in te stellen. Voor meer informatie over de offlineperiode raadpleegt u De Qlik Sense Mobile Client Managed-app offline openen.
  • Visualisatie-uitbreidingen van derden kunnen anders werken in Qlik Sense Mobile Client Managed in vergelijking tot Qlik Sense. Gebruik in plaats daarvan de eigen uitbreidingen van Qlik.