Selecties in een werkblad met live-gegevens

Tijdens het afspelen van een presentatie kunt u, net als in een werkblad in de werkbladweergave, selecties in werkbladen met live-gegevens maken.

Selecties mogelijk maken

Doe het volgende:

1. Klik in de presentatieweergave op Pijl-rechts boven de tijdlijn.
  2. Navigeer naar een dia met een werkblad met live-gegevens.
  3. Klik op het werkblad om het te activeren voor selecties.

Het is mogelijk om te communiceren met het werkblad.

4. Begin met het uitvoeren van selecties in de visualisaties.

De visualisaties reageren op selecties en filteren subsets van de gegevens uit.

InformatieU schakelt de mogelijkheid om selecties te maken uit door buiten het werkblad te klikken of door naar een andere presentatiedia te navigeren.

Als u een presentatie afspeelt op een klein scherm moet u naar de werkbladweergave gaan om het werkblad te bekijken en selecties uit te voeren.

Selecties opnieuw instellen

U kunt de selecties die u in het werkblad met live-gegevens hebt gemaakt opnieuw instellen.

Doe het volgende:

• Zorg ervoor dat u een aantal selecties in een werkblad met live-gegevens hebt uitgevoerd en klik tijdens het afspelen van de presentatie op Selecties opnieuw instellen.

De selecties op het ingesloten werkblad worden opnieuw ingesteld op dezelfde selecties die actief waren toen u het werkblad met live-gegevens op de dia invoegde.

InformatieMet de optie voor opnieuw instellen hebt u de mogelijkheid om altijd terug te keren naar dezelfde selecties die actief waren bij het insluiten van het werkblad met live-gegevens op de dia.