Ga naar hoofdinhoud Ga naar aanvullende inhoud

Een mastervisualisatie verwijderen

Zolang de app nog niet is gepubliceerd kunt u visualisaties uit de masteritems verwijderen.

Doe het volgende:

1. Klik in de werkbladweergave op Edit Werkblad bewerken op de werkbalk.

Het bedrijfsmiddelenvenster wordt geopend aan de linkerkant.

2. Klik opLinked Objectom de masteritems weer te geven.
  3. Klik op de visualisatie die u wilt verwijderen.

Het voorbeeld wordt geopend.

4. Klik op Delete onder aan het voorbeeld.

Er wordt een dialoogvenster weergegeven waarin wordt aangegeven dat overal waar deze visualisatie op een werkblad wordt gebruikt, er sprake is van ongeldige instanties.

5. Klik op OK.

De visualisatie wordt verwijderd uit de masteritems en op alle werkbladen waar deze visualisatie werd gebruikt, ziet u ongeldige visualisaties. U moet nu de ongeldige visualisatie vervangen door andere of de instanties verwijderen.

TipU kunt ook visualisaties verwijderen uit het voorbeeld dat wordt weergegeven wanneer u in de masteritems op de visualisatie klikt.

Een ongeldige visualisatie op een werkblad vervangen

De weergave van de ongeldige visualisatie geeft aan dat er voorheen op een bepaalde locatie op het werkblad een visualisatie was, maar dat de ongeldige visualisatie geen doel meer dient.

Doe het volgende:

1. Klik in de werkbladweergave op Edit Werkblad bewerken op de werkbalk.

Het bedrijfsmiddelenvenster wordt geopend aan de linkerkant. Klik opLinked Objectom de masteritems weer te geven.

2. Sleep een visualisatie vanuit de masteritems naar de locatie van de ongeldige visualisatie op het werkblad.

De ongeldige visualisatie wordt vervangen.

Een ongeldige visualisatie verwijderen

1. Klik in de werkbladweergave op Edit Werkblad bewerken op de werkbalk.

2. Klik met de rechtermuisknop op de ongeldige visualisatie en selecteer Verwijderen in het snelmenu.

De ongeldige visualisatie wordt verwijderd.