Planları silme
Son güncelleme: 14.10.2026Qlik Analytics Migration Tool'daki planlar, artık ihtiyaç duyulmadığında veya eskimiş olduğunda silinebilir. Ancak, bir plan mevcut bir Projeye bağlıysa silinemez.
Bu sayfa, bir planı güvenli bir şekilde silme ve kaldırıldığını doğrulama adımlarını özetlemektedir.
Önkoşullar
- Planın herhangi bir projeye bağlı olmadığından emin olun.
- Silme girişiminde bulunmadan önce planı tüm Projelerden ayırın.
Bir planı silme adımları
Aşağıdakileri yapın:
-
Plans sekmesine gidin
Ana gezinme sütunundan, Plans sekmesine gidin. -
Planı bulun Mevcut planlar listesinde, silmek istediğiniz planı bulun.
-
Delete düğmesine tıklayın
Seçilen plan için Actions sütununda, Delete düğmesine tıklayın. -
Silme işlemini onayla
Bir onay iletişim kutusu görünecektir. Planı silme işlemine devam etmek için OK öğesine tıklayın. -
Başarıyı doğrulayın
Arayüzün üst kısmında bir başarı bildirimi görünecektir. Plan, Plans listesinden kaldırılacaktır.
Sonraki adımlar
Yeni bir plan oluşturmak için Plan oluşturma konusuna bakın. Mevcut bir planı düzenlemek için Planları düzenleme konusuna bakınız.