Usuwanie planów | Centrum migracji Pomoc
Przeskocz do zawartości głównej Przejdź do treści uzupełniającej

Usuwanie planów

Ostatnia aktualizacja: 14.10.2026

Plany w Qlik Analytics Migration Tool można usunąć, gdy nie są już potrzebne lub stały się przestarzałe. Jednak planu nie można usunąć, jeśli jest on obecnie powiązany z istniejącym Projektem.

Ta strona przedstawia kroki bezpiecznego usuwania planu i weryfikacji jego usunięcia.

Wymagania wstępne

  • Upewnij się, że plan nie jest powiązany z żadnymi projektami.
  • Odłącz plan od wszystkich Projektów przed próbą usunięcia.

Kroki usuwania planu

Wykonaj następujące czynności:

  1. Przejdź do Plans zakładki
    Z głównego słupka nawigacyjnego, przejdź do Plans zakładki.

  2. Zlokalizuj plan Na liście istniejących planów znajdź plan, który chcesz usunąć.

  3. Kliknij przycisk Delete
    W Actions kolumnie dla wybranego planu, kliknij przycisk Delete.

  4. Potwierdź usunięcie
    Pojawi się okno dialogowe potwierdzenia. Kliknij OK, aby kontynuować usuwanie planu.

  5. Zweryfikuj sukces
    Powiadomienie o sukcesie pojawi się u góry interfejsu. Plan zostanie usunięty z listy Plans.

Następne kroki

Aby utworzyć nowy plan, zobacz Tworzenie planów. Aby edytować istniejący plan, zobacz Edytowanie planów.

Visit the discussion forum at community.qlik.com

Czy ta strona była pomocna?

Jeżeli natkniesz się na problemy z tą stroną lub jej zawartością — literówkę, brakujący krok lub błąd techniczny — daj nam znać!