Navigeren tussen werkbladen

In de werkbladweergave kunt u schakelen tussen alle werkbladen in de app.

Wanneer u naar een werkblad navigeert, worden acties die aan een werkblad worden toegevoegd geactiveerd.Ga voor meer informatie naar Acties toevoegen aan werkbladen.

Doe het volgende:

1. Klik op App objects op de werkbalk.

Er wordt een overzicht van uw werkbladen weergegeven.

2. In het overzicht klikt u op het werkblad waarnaar u wilt schakelen.

Het geselecteerde werkblad wordt weergegeven.

Tip: U kunt ook navigeren met de pijlen op de werkbalk of met de pijltoetsen van uw toetsenbord. Zie: Toetsenbordnavigatie en sneltoetsen in Qlik Sense.