Hjälpmedel i Qlik Sense

PÅ DEN HÄR SIDAN

Hjälpmedel i Qlik Sense

Qlik Sense tillhandahåller följande hjälpmedelsfunktioner:

• Standardfärgscheman med hög kontrast
  • Tangentbordsnavigering
  • Snabbkommandon för tangentbord
  • Stöd för skärmläsare
Observera: Om du vill läsa om hur Qlik arbetar för att leva upp till hjälpmedelsstandarder kan du gå till Tillgänglighet.

Använda Qlik Sense med en skärmläsare

Du kan använda Qlik Sense med en skärmläsare när du interagerar med appar. Du kan använda skärmläsaren i hubben och i ett ark i analysvyn.

Den konfiguration som stöds är:

• JAWS skärmläsare för Microsoft Windows och Internet Explorer 11.

Begränsningar

• Virtual PC Cursor-läge i JAWS har inaktiverats i Qlik Sense.
Observera: Håll utkik efter uppdateringar på den här sidan. Qlik arbetar med att göra det möjligt att använda NVDA och Chrome som en ny skärmläsarkonfiguration.