Ga naar hoofdinhoud Skip to complementary content

Toegang tot Qlik Sense

Qlik Sense biedt de volgende toegankelijkheidsfuncties:

• Standaard kleurenschema's met hoog contrast
  • Toetsenbordnavigatie
  • Sneltoetsen
  • Ondersteuning voor schermlezer
InformatieGa naar Accessibility om meer te weten te komen over hoe Qlik ernaar streeft aan toegankelijkheidsstandaarden te voldoen.

Qlik Sense gebruiken met een schermlezer

U kunt Qlik Sense gebruiken met een schermlezer om te communiceren met apps. U kunt de schermlezer gebruiken in de hub en in een werkblad in de analyseweergave.

De ondersteunde configuratie is:

• JAWS-schermlezer voor Microsoft Windows en Internet Explorer 11.

Beperkingen

• De modus Virtual PC Cursor in JAWS is gedeactiveerd in Qlik Sense.
InformatieKijk uit naar updates voor deze pagina, aangezien Qlik werkt aan het implementeren van NVDA en Chrome als de nieuwe ondersteunde schermlezerconfiguratie.