Toegang tot Qlik Sense

OP DEZE PAGINA

Toegang tot Qlik Sense

Qlik Sense biedt de volgende toegankelijkheidsfuncties:

• Standaard kleurenschema's met hoog contrast
  • Toetsenbordnavigatie
  • Sneltoetsen
  • Ondersteuning voor schermlezer
Opmerking: Ga naar Accessibility om meer te weten te komen over hoe Qlik ernaar streeft aan toegankelijkheidsstandaarden te voldoen.

Qlik Sense gebruiken met een schermlezer

U kunt Qlik Sense gebruiken met een schermlezer om te communiceren met apps. U kunt de schermlezer gebruiken in de hub en in een werkblad in de analyseweergave.

De ondersteunde configuratie is:

• JAWS-schermlezer voor Microsoft Windows en Internet Explorer 11.

Beperkingen

• De modus Virtual PC Cursor in JAWS is gedeactiveerd in Qlik Sense.
Opmerking: Kijk uit naar updates voor deze pagina, aangezien Qlik werkt aan het implementeren van NVDA en Chrome als de nieuwe ondersteunde schermlezerconfiguratie.