Apps beschikbaar maken in Insight Advisor Chat

U kunt uw apps zichtbaar maken in Insight Advisor Chat in de hub.

Als uw app beschikbaar is, kunnen gebruikers die toegang hebben tot de app Insight Advisor doorzoeken met behulp van Insight Advisor Chat. Ga voor meer informatie over Insight Advisor Chat naar Apps verkennen met behulp van conversationele analyses.

Opmerking: Insight Advisor Chat ondersteunt geen apps die gebruik maken van Section Access.
  1. Klik in uw app op de naam van de app in de navigatiebalk.
  2. Klik in het informatiegebied van de app op App settings.
  3. Selecteer Insights voor de chat in hub.