Aanbevolen procedures en beperkingen voor het publiceren van apps met tags in de cloudhub

Voor het publiceren van apps met tags gelden de volgende aanbevolen procedures en beperkingen:

• U kunt On-Demand-apps niet van de Qlik Sense Enterprise on Windows-hub naar de cloudhub publiceren.
  • Uitbreidingen worden weliswaar ondersteund voor apps die in een cloudhub zijn gepubliceerd, maar ze moeten wel eerst aan de tenant worden toegevoegd. Als de uitbreiding niet beschikbaar is op de tenant, ontvangt de app-gebruiker een bericht dat aangeeft dat de visualisatie niet werd gevonden bij het gebruik van de app.