Gegevens vanuit een visualisatie downloaden

U kunt gegevens downloaden vanuit een visualisatie en deze opslaan als een .xlsx-bestand.

Voor het aantal rijen, kolommen en celbeperkingen van een Excel-exportbestand raadpleegt u de methode ExportData (alleen in het Engels).

1. Klik met de rechtermuisknop op de visualisatie waaruit u gegevens wilt downloaden.

2. Selecteer Downloaden als... en Gegevens.

3. Klik op de link om het gegevensbestand te downloaden.

4. Open het bestand of sla het op.

TipIn filtervakken met meer dan één dimensie kunt u alle dimensies of een enkele dimensie selecteren.