Factoranalyse uitschakelen

Factoranalyse is standaard ingeschakeld in apps. U kunt factoranalyse uitschakelen om te voorkomen dat gebruikers deze functie kunnen gebruiken.

U hebt de volgende rollen nodig om de factoranalyse in en uit te schakelen voor een app in een gezamenlijke ruimte.

• Kan bewerken of hogere machtigingen als de app zich in een gedeelde ruimte bevindt. Zie: Machtigingen in gedeelde ruimtes beheren

• Kan beheren of hogere machtigingen als de app zich in een beheerde ruimte bevindt. Gebruikers met zowel de rol Kan uitvoeren als Professional- of Full User-recht kunnen deze actie ook uitvoeren voor apps in een beheerde ruimte. Zie: Rechten in beheerde ruimtes beheren

1. Klik in uw app op de naam van de app in de navigatiebalk.
  2. Klik in het informatiegebied van de app op App-instellingen.
  3. Schakel Factoranalyse in deze app uit.