Appen öppnas

Klicka på appen Beginner’s tutorial. Appöversikten öppnas och du ser appens innehåll.

Som standard visar appöversikten arken i appen. I Beginner’s tutorial-appen finns fyra ark: Dashboard, Product Details, Customer Details och Customer Location. Du gör det mesta av arbetet på arken, särskilt om du i första hand är affärsanvändare och inte utvecklare. Klicka på Dashboard för att öppna det arket.

Appöversikt som visar arken i appen.

Appöversikt som visar arken i appen.