Qlik Sense Mobile-app

PÅ DEN HÄR SIDAN

Qlik Sense Mobile-app

Qlik Sense Mobile-appen ansluter till en Qlik Sense Enterprise-server.

När du är ansluten kan du visa Qlik Sense-appar och kombinationsprogram som din administratör gjort tillgängliga för dig. Du kan även hämta Qlik Sense-appar till din mobila enhet och använda dem när du inte är ansluten.

Observera: För att kunna ansluta till en Qlik Sense Enterprise-utrullning från Qlik Sense Mobile måste användare tilldelas korrekt åtkomsttyp. Användare som har tilldelats användaråtkomst, eller en åtkomstlicens av typen Professional eller Analyzer kan ansluta. Användare med inloggningsåtkomst eller licenser av typen Analyzer Capacity kan inte ansluta. Anonym åtkomst tillåts inte.

Den här dokumentationen gäller även Qlik Sense Mobile for BlackBerry-appen. Qlik Sense Mobile for BlackBerry är den Qlik Sense Mobile-app som körs på iOS och är integrerad med BlackBerry Dynamics-plattformen.

Observera: Qlik Sense-kombinationsprogram kan inte användas i Qlik Sense Mobile for BlackBerry-appen.

Utforska Qlik Sense-exempelapparna som tillhandahålls på Qlik Sense-demoservern utan kostnad. För mer information om demoserven, se Qlik Sense-demoserver.

Installera Qlik Sense Mobile-appen

Hämta Qlik Sense Mobile-appen för din -enhet från Apple App Store eller Google Play Store.

Hämta på App Store

Hämta på Google Play Store

Kontakta din Qlik Sense-systemadministrator för instruktioner om hur du kopplar en Qlik Sense Mobile-app till en Qlik Sense Enterprise-server.

Information om systemkrav för Qlik Sense Mobile-appen finns i Systemkrav för Qlik Sense. (endast på engelska) .

Instruktioner för hur du installerar och aktiverar Qlik Sense Mobile for BlackBerry-appen finns här: Aktivera Qlik Sense Mobile för BlackBerry (endast på engelska).

Terminologi

I en värld full av appar kan terminologin vara förvirrande. Observera följande:

• Qlik Sense Mobile-appen avser Qlik Sense-programvara som har utvecklats för iOS och Android.
  • Qlik Sense-appen avser instrumentpanelen och datavisualiseringsprogram som du bygger i Qlik Sense.
  • Qlik Sense-kombinationsprogrammet avser en webbsida eller ett webbprogram som har integrerade objekt från Qlik Sense.