QlikWorld 2020 – global konferens. Kom och upptäck hur du utnyttjar dina data på bästa sätt. Agera nu. Registrera dig nu och spara.

GetObjectField - diagramfunktion

GetObjectField() returnerar namnet på dimensionen. Index är ett valfritt heltal som anger dimensionen som ska returneras.

Observera:

Du kan inte använda den här funktionen i ett diagram på följande platser: titel, underrubrik, fotnot, referenslinjeuttryck.

Syntax:

GetObjectField ([index])

Example:

GetObjectField(1)