Avpublicera en berättelse

Du kan omvandla en berättelse som du har publicerat till att bli otillgänglig för andra genom att avpublicera den.

Gör följande:

1. Gå till appöversikten och klicka på Story Mode för att visa berättelser.

2. Du hittar den publicerade berättelsen under Publicerat av mig.
  3. Högerklicka/tryck länge på berättelsen och välj Avpublicera.

Nu visas dialogen Avpublicera en berättelse.

4. Klicka på Avpublicera.

Berättelsen avpubliceras och flyttas från Mina berättelser till Publicerat av mig.

Berättelsen är inte längre tillgänglig för andra appanvändare.

Tips: Du kan även avpublicera en berättelse i storytelling-vyn genom att klicka på  och välja Avpublicera berättelse, eller genom att trycka länge/högerklicka på en berättelse i berättelsenavigeraren.