Lägga till ark till en apps basark

Du kan godkänna publicerade ark, både sådana du publicerat själv och gruppark, för att lägga till dem till appens grundark. Till skillnad från publicerade ark inkluderas ark som läggs till grundarken när en app kopieras eller exporteras. Genom att lägga till ark till grundarken kan du utveckla din apps grundark tillsammans med andra.

Gör följande:

• Höger-klicka på ett gruppark eller ett av dina publicerade ark i din app och välj Godkänn.

Arket ingår nu i appens grundark.

Tip: Du kan även lägga till ett ark i arkvyn genom att klicka på ¨ och välja Godkänn, eller genom att trycka länge/högerklicka på ett ark i arknavigeraren.