Egenskapspanelen

Egenskapspanelen ligger till höger medan du redigerar en visualisering eller ett ark. Om den är dold klickar du på Visa egenskaper open right panel längst ner till höger.

Inställningsalternativen varierar beroende på vilken visualisering du redigerar. Detta kan du normalt göra:

• Redigera rubriker
  • Lägga till dimensioner och mått och ange hur de visas
  • Ange sorteringsordning och sorteringskriterier
  • Ändra hur visualiseringen visas på arken
  • Göra det möjligt att visa beskrivningar av visualiseringarna, deras mått och dimensioner.
Observera: Du kan inte redigera en länkad visualisering, men du kan redigera dess originalvisualisering från originalobjekten. Ändringarna tillämpas på alla instanser av originalvisualiseringen.