QlikWorld 2020 – global konferens. Kom och upptäck hur du utnyttjar dina data på bästa sätt. Agera nu. Registrera dig nu och spara.

Avbryta datahämtning

När du använder Qlik Sense för att utforska dina data på en server kan det vara en viss fördröjning. Om det tar lång tid visas knappen Avbryt på varje visualisering. Använd knappen Avbryt för att stoppa datahämtningen. Du måste stoppa varje visualisering separat. När du stoppar en datahämtning visas knappen Försök igen så att du kan göra ett nytt försök.