Qlik Sense Desktop

Qlik Sense Desktop är avsedd för att du ska kunna prova och utforska Qlik Sense på din lokala Windows-dator.

Appar du skapar i Qlik Sense Desktop kan exporteras och användas i Qlik Sense Enterprise, överföras till Qlik Sense Cloud för att kunna delas med andra, samt i andra Qlik Sense Desktop-installationer.

Jämföra versioner av Qlik Sense

Ta reda på mer om skillnaderna mellan Qlik Sense Desktop och Qlik Sense Enterprise.

Installera Qlik Sense Desktop

Installera Qlik Sense Desktop och bekanta dig med användargränssnittet och se hur du kan bygga en grundläggande app.

Flytta en app från en Qlik Sense Desktop-installation

Du kan flytta en app som du har skapat i Qlik Sense Desktop, inklusive bilderna, till en annan installation av Qlik Sense Desktop.

Felsökning – Qlik Sense Desktop

Om du stöter på problem med Qlik Sense Desktop kan du försöka hitta en lösning här.