Tagga original

Du kan använda taggar för att organisera originalelement. Du hittar matchningar i taggar när du söker i resurspanelen.

Varje tagg kan högst innehålla 31 tecken, och varje originalelement kan innehålla upp till 30 taggar.

Tillföra taggar till ett originalelement

Du kan tillföra taggar när du skapar eller redigerar ett originalelement.

Lägga till taggar vid skapande av ett nytt mått.

Edit measure dialog.

Tips: Du kan lägga till taggar genom att klicka på Add tag eller genom att trycka på Retur.

Förhandsvisning av taggar

I resurspanelen visas taggar vid förhandsvisning av dimensioner, mått och visualiseringar.

Förhandsgranskningen visar dimensionstypen, vilka fält som ingår i den hierarkiska dimensionen och taggar.

Dimension preview.