QlikWorld 2020 – global konferens. Kom och upptäck hur du utnyttjar dina data på bästa sätt. Agera nu. Registrera dig nu och spara.

Startsida

Qlik Sense Enterprise on Windows Hjälp

Webbplatsen innehåller vägledning för utvecklare av appar för och konsumenter av Qlik Sense, samt skriptutvecklare.

Kom igång med Qlik Sense

Börja med att lära dig hur Qliks associativa urvalsmodell fungerar och hur du bygger en enkel app med exempeldata.

Bygga och interagera med appar

Lägga till och hantera data

Lägg till data från datakällor, hantera data i datahanteraren och visa din datamodell.

Skapa visualiseringar

Skapa olika visualiseringar som stapeldiagram, histogram, spridningsdiagram och kartor.

Interagera med visualiseringar

Visualiseringarna i en app är hopkopplade. När du gör ett urval i en visualisering uppdateras alla associerade visualiseringar omedelbart så att urvalet avspeglas.

Dela med andra

När du är klar kan du publicera eller exportera appen och skapa berättelser.