Interagera med användargränssnittet

Oavsett om du använder en stationär dator eller en mobil enhet behöver du känna till hur du kan interagera med Qlik Sense-användargränssnittet för att få ut mesta möjliga av programmet och snabbt hitta saker och ting.

Läs mer om följande:

  • Tangentbordsnavigering, snabbkommandon och musinteraktioner på stationära datorer
  • Pekgester på mobila enheter och hybridenheter
  • Så här utforskar du på små skärmar
  • Så här byter du språk för ett användargränssnitt
  • Så här ändrar du läsriktningen i appen
  • Åtgärder för att ångra och göra om

Hjälpte den här informationen?

Tack för att du berättar det här. Är det något du vill säga om det här avsnittet?

Varför var informationen inte till hjälp och hur kan vi förbättra den?