Systemfunktioner

Systemfunktionerna låter dig nå egenskaperna för systemet, enheten och Qlik Sense-appen.

Använd listrutan för varje funktion för att visa en kort beskrivning samt syntaxen för funktionen. En del av funktionerna kan du få mer information om genom att klicka på funktionsnamnet i syntaxbeskrivningen.

Hjälpte den här informationen?

Tack för att du berättar det här. Är det något du vill säga om det här avsnittet?

Varför var informationen inte till hjälp och hur kan vi förbättra den?