QlikView-funktioner och -satser som inte stöds i Qlik Sense

De flesta funktioner och satser som kan användas i QlikView-laddningsskript och diagramuttryck stöds också i Qlik Sense, men det finns några undantag, som beskrivs här.

Skriptsatser som inte stöds i Qlik Sense

I denna lista beskrivs QlikView-skriptsatser som inte stöds i Qlik Sense.

Sats Kommentarer
Command Använd SQL i stället.
InputField

Funktioner som inte stöds i Qlik Sense

I denna lista beskrivs QlikView-skript och diagramfunktioner som inte stöds i Qlik Sense.

• GetCurrentField
  • GetExtendedProperty
  • Input
  • InputAvg
  • InputSum
  • MsgBox
  • NoOfReports
  • ReportComment
  • ReportId
  • ReportName
  • ReportNumber

Prefix som inte stöds i Qlik Sense

I denna lista beskrivs QlikView-prefix som inte stöds i Qlik Sense.

• Bundle
  • Image_Size
  • Info