GeoCountVertex - skript- och diagramfunktion

GeoCountVertex() används för att hitta antal hörn som en polygongeometri innehåller.

Syntax:  

GeoCountVertex(field_name)

Return data type: heltal

Arguments:  

Argument Beskrivning
field_name Ett fält eller ett uttryck som hänvisar till ett fält som innehåller geometrin som ska representeras. Detta kan antingen vara en punkt (eller en uppsättning punkter) som definierar longitud eller latitud, eller ett område.

Läs in egen kartdata

Hjälpte den här informationen?

Tack för att du berättar det här. Är det något du vill säga om det här avsnittet?

Varför var informationen inte till hjälp och hur kan vi förbättra den?